Syrstadeng Bil

Syrstadeng Bil bygger nye lagerlokaler og pusser opp siste del av fasaden på hovedbygg. Her er vi hovedentreprenør og sammen med oss har vi Børset & Bjerkset AS, de utfører graving og betongarbeid. Dette starter i begynnelsen av mai 2018. 

 

Losjeveien 3, Melhus

Gjennom entreprenøren B&B på Støren leverer vi alt stålet til et leilighetsbygg på Melhus. Det er parkeringskjeller og 4 etasjer.

Jobben foregår frem til ferien 2018

 

Dale barneskole

Vi har gjennom Grytnes Entreprenør avd. Kristiansund fått jobben med å produsere og montere stålet ved utvidelse av Dale barneskole.

 

ASKO Trondheim

Gjennom entreprenøren B&B entreprenør på Støren har vi fått mange ståloppdrag iforbindelse med bygging av Hydrogenstasjon ved ASKO i Trondheim.

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-midtnytt/DKTL99120617/06-12-2017#t=5m39s

 

Påbygg Syrstadeng Bil

Syrstadeng Bil bygger på sine lokaler på Storås. I samarbeid med Meldal Byggservice skal vi levere og montere alt stål, vegger, tak, beslag til dette påbygget.

 

Rindalshallen

Et arbeidsfellesskap mellom oss og Vibo Entreprenør AS har vi fått jobben med å bygge den nye Rindalshallen. Der skal det bli kunstgressbane og friidrettsanlegg med løpebaner og lengdegrop.

Rindal Maskin står for grunnarbeidet, Kjells VVS har rør og sanitæranlegg og AS Elektro står for el-installasjoner.

Sunndal Helsetun

Som underentreprenør til Grytnes AS holder vi nå på med stålarbeid iforbindelse med ombygging av Sunndal Helsetun.

Rehabilitering gammelt bygg og påbygging.

Påbygg Simpro

Simpro på Løkken utvider sine produksjonslokaler.

I den forbindelse skal vi produsere og montere stål, levere og montere sandwich og selvbærende takplater. Samt at vi har arbeidet med beslagsarbeid.

Dette prosjektet er gjennom Vibo Entreprenør AS